CV

Erhverv

2016

- Mongoliet - meddesign og designprocesser, i samarbejde med Dansk Blinde Institut. Udvikling af undervisningsforløb i meddesign og designprocessor jeg underviste Mongolske blinde filtere i Ulaanbaatar/ Mongoliet. De udviklede ligeledes nye produkter i filt med salg i DK for øje.
- Strikdesign for TONSURE Udvikling og fremstilling af strikdesign / showpiece til 4 looks til TONSURE v./ Malte Flagstad.

2015

- Udvikling og fremstilling af teknisk strik til Scarlett Johansson, Paramount som forslag til kostumet til skuespilleren til filmen "Ghost in a Shell". Prototyperne blev godkendt af Paramount, men andet tekstil blev anvendt i stedet.

2013 - 2017

- Garnuddeler og garnindkøber, Garnindkøbsforeningen af 1998
Ansvarlig for: webshop, garnindkøb, medlemshåndtering, forsendelse af garnbestillinger m.m. www.yarn.dk

2009 -
- Underviser på Skals Højskole for design og håndarbejde i håndstrik, maskinstrik, idéudvikling/design, manipulation med tekstiler, indfarvning
- Værkstedsleder/tilkalder vikar på strik og tryk afdelingen på Designskolen Kolding i kortere og længere perioder
- Weekendkurser / workshop i håndstrik eller maskinstrik med forskelligt indhold og tema Nordens Hus Færøerne, Fanø Strikkefestival, Saltum uld festival, Emilielunden Stege, Seriøs strikfor sjov Silkeborg, Strikkefestival Bornholm, Stavanger Norge, Tønsberg Norge, Netmaskerne, Hjørring tekstilkreds, private kurser på Designskolen Kolding m.fl.
- Foredrag "Eksklusive strikkede tekstiler med inspiration fra danske aktier", "Materialelære", "Undervisning i Mongoliet": Nordens Hus - Færøerne, Skals Højskole for design og håndarbejde, Stege, Helsinge, Rødding, Odense, Aarhus, Haderslev, Silkeborg, Saltum uld festival, Svendborg, Viborg m.fl.
- Udvikling af strikdesign til strikhuer for Christine Headwear fra idé til produktion, stilet til kraftramte kvinder, med fokus på æstetik, funktion og struktur.
- Design af strikkollektion for Karen Noe på 7 overdele. Jeg udførte hele designprocessen og igangsatte opstrikning af prototyper i Riga, Letland.

2006
- Praktik: Tokyo, Japan, Yoshiki Hishinuma, eksperimenterende mode og tekstildesigner med udvikling af nye tekstiler til den kommende kollektion i 2½ mdr. Rundrejse i Japan 2 uger, med historiske og tekstile indtryk.